Consiliul Concurentei (CC) a autorizat concentrarea economica realizata de catre societatea franceza Colas Rail prin dobandirea pachetului de 99,09% din capitalul social al ISAF-Societate de Semnalizari Automatizari Feroviare Bucuresti, a anuntat autoritatea pentru concurenta.
"Aceasta operatiune s-a realizat in baza contractului de cesiune de actiuni, incheiat intre societatea Colas Rail SA, in calitate de cesionar, si o parte din actionarii societatii ISAF-Societate de Semnalizari si Automatizari Feroviare SA, persoane fizice, in calitate de cedenti. Achizitionarea pachetului majoritar de actiuni confera societatii Colas Rail SA controlul unic direct asupra societatii ISAF", se arata in comunicatul CC.

Colas Rail SA este membra a grupului francez Bouygues si activeaza pe piata romaneasca in domeniul constructiilor rutiere si feroviare prin intermediul societatii Colas SA si al filialelor acesteia.

De asemenea aceasta este prezenta si in domeniul productiei de echipament si al serviciilor auxiliare pentru sectorul energetic si pentru transportul feroviar, prin societatea Alstom si filialele sale, precum si in domeniul lucrarilor de constructii de cladiri si cel al turismului prin intermediul societatilor Bouygues Romania SRL, Bouygues Batiment International SA Franta, Bucuresti International Proiect B.I.P SRL si World Trade Center Bucuresti.

ISAF este o societate pe actiuni cu capital privat, specializata in domeniul constructiei si montajului instalatiilor de semnalizare feroviara, al electrificarii cailor ferate si al transportului urban, precum si al instalatiilor de telecomunicatii feroviare si publice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri