Elvila se extinde prin francize si vrea listarea la BVB pana in 2010

Producatorul autohton de mobila Elvila, a deschis doua magazine noi, operate in sistem de franciza, in Satu Mare si Negresti Oas, intentionand in continuare ca pana in 2010 sa listeze compania la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unui comunicat.

Grupul Elvila va continua dezvoltarea lantului de francize, urmand sa deschida magazine in orase precum Medgidia, Mangalia, Slobozia, Giurgiu, Urziceni, Buzau, Ramnicu Sarat, Marasesti, Tecuci, Barlad, Roman, Pascani, Onesti, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe, Tg Secuiesc, Odorheiul Secuiesc, Sibiu, Bucuresti, Oradea, Arad, Sibiu, Zalau si altele.

Contractul de franciza incheiat cu Elvila are durata de un an si nu se solicita taxa de intrare sau redevente. Candidatul la franciza Elvila trebuie sa detina o societate comerciala, un spatiu comercial propriu sau inchiriat, de cel putin 200 metri patrati.

"Viorel Catarama intentioneaza ca pana in 2010 sa listeze compania la Bursa de Valori Bucuresti, insa numai dupa ce profitul operational pe grup va ajunge sa se stabilizeze la minimum 8%, fata de cele patru procente inregistrate in primele trei luni ale anului", se arata intr-un comunicat al companiei.

Reteaua de magazine Elvila este formata din 24 de unitati proprii si peste 28 de magazine in regim de franciza. Dezvoltarea Elvila are, potrivit presedintelui Viorel Catarama, trei directii principale: retelele proprii, francizele si distribuitorii autorizati.

Elvila este unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania. Compania produce si comercializeaza mobila pentru casa si birou, adresandu-se prin colectia de produse categoriei de consumatori cu venituri mici spre medii si medii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri