Romatsa estimeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de 569,3 milioane lei, in crestere cu 21,3% fata de cifra de afaceri raportata anul anterior, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.
"Anul trecut am inregistrat o cifra de afaceri de 469,2 milioane lei, iar pentru 2008 estimam cresterea afacerilor pana la 569,3 milioane lei. Cifra estimata include si prognoza veniturilor realizata impreuna cu Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigatiei Aeriene (Eurocontrol) a carei membra este si Romania", au declarat reprezentantii Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ( Romatsa).

Romatsa, infiintata in decembrie 1991, realizeaza functiunile specifice legate de managementul traficului aerian/serviciile de navigatie aeriana si se aflã sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Romatsa are ca obiect principal de activitate exploatarea spatiului aerian al Romaniei si furnizarea de servicii de navigatie aerianã, incluzand servicii de trafic aerian, servicii de comunicatii aeronautice, navigatie si supraveghere in domeniul aeronautic, servicii meteorologice aeronautice, servicii de cãutare si salvare, servicii de informare aeronautica, precum si coordonarea operatiunilor de cautare si salvare a aeronavelor aflate in pericol si a supravietuitorilor unui accident de aviatie produs in regiunea de informare a zborurilor FIR- Bucuresti.

La sfarsitul anului 2007, Romatsa avea un numãr de 1.848 de salariati, inregistrandu-se o scãdere cu 1,2% fata de sfarsitul anului precedent. In 2007, utilizarea spatiului aerian roman a crescut cu 3,9% fata de anul anterior, cu crestere semnificativa in zona terminala generata de evolutia favorabila a mediul de afaceri si dezvoltarile economice regionale.

Finalizarea conceptului operational, implementarea blocului functional de spatiu aerian romano-bulgar Danube FAB, lansarea proiectului privind implementarea unui sistem de e-management in Romatsa si construirea fundamentelor pentru anului 2010 reprezinta prioritatile majore ale companiei pentru urmatorii ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri