CFR Calatori a incheiat cinci acorduri prin Bursa Romana de Marfuri (BRM) pentru furnizarea de vagoane noi de calatori si de prestari de servicii de modernizare, in valoare totala de peste 1,8 miliarde lei, pe o perioada de 3-4 ani, potrivit comunicatului remis de bursa.
Astfel, SNTFC "CFR Calatori" a incheiat un acord-cadru cu compania Remar Pascani pentru servicii de modernizare a unor vagoane etajate, la pretul unitar de 2,415 milioane lei, fara TVA, pentru cel mult 70 de vagoane din seria 2616 si de 2,53 milioane lei, fara TVA, pentru maximum 43 de vagoane din seria 3616.

Alt contract de prestari servicii pentru modernizarea unor vagoane de calatori a fost incheiat, pentru 36 de luni, cu CFR- SIRV Brasov, la pretul unitar de 1,165 milioae lei lei, pentru cel mult 300 de vagoane.

Celelalte trei acorduri stabilesc modalitatea de achizitionare a unor vagoane de calatori.

Astra Vagoane Calatori SA a primit dreptul de a incheia acordul cadru pentru furnizarea a cel mult 200 vagoane de calatori tip Z, climatizate, pentru trafic intern si international, la pretul total de 717,6 milioane lei, fara TVA.

Atelierele CFR Grivita SA vor furniza "CFR Calatori" cel mult 50 de vagoane de calatori de viteza si confort sporit la pretul unitar de 2,035 milioane lei, si maximum 40 vagoane cu carcasa tip Z, din inox, in valoare de 2,142 milioane lei fiecare.

Ultimul acord incheiat prin BRM a fost cu Remarul 16 Februarie SA, prin care CFR Calatori va cumpara cel mult 40 de rame electrice tip Z-EMU, la pretul unitar de 4,721 milioane lei.

Bursa Romana de Marfuri opereaza prin 33 de terminale si a dezvoltat, pe piata la disponibil, noua ringuri, de produse petroliere, energie electrica, gaze naturale, carbune, marfuri generale, materiale de constructii, legume si fructe, cereale si ringul contractelor de procesare combustibili. Pe piata licitatiilor, BRM deruleaza proceduri de achizitii, vanzari, inchirieri si concesiuni, inclusiv in domeniul achizitiilor publice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri