Grupul olandez Spar a deschis la Ineu al 17-lea magazin din tara si al treilea din judetul Arad, in urma unei investitii de 650.000 euro si intentioneaza sa continue dezvoltarea lantului de supermarketuri in 2008.

Magazinul din Ineu este al treilea supermarket pe care retailerul olandez il detine in judetul Arad, pe langa cele din Chisineu-Cris si Arad.

Noul supermarket Spar are o suprafata de vanzare de 482 metri patrati si un numar de 25 de angajati.

Supermarket-ul din Ineu va comercializa o gama variata de alimente proaspete, legume, fructe si mezeluri, produsele gata preparate, produse de bacanie si produse refrigerate si va cuprinde si o cofetarie.

"Cu magazinul din Ineu continuam investitiile in judetul Arad, identificand aici o piata de retail cu un mare potential de dezvoltare pe termen scurt si mediu. Credem ca locuitorii oraselor mici merita sa beneficieze de un comert modern, si ca atare ne propunem sa venim in intampinarea acestora cu locatii de convenienta, cat mai bine amplasate, precum si cu servicii de calitate cat mai variate" a declarat directorul general Spar Romania, Rino Tizzanini.

Compania Spar a intrat pe piata din Romania in anul 2005, iar in prezent reteaua opereaza unitati comerciale in Arad, Resita, Deva, Odorheiu-Secuiesc, Alba Iulia (trei magazine), Targu-Mures, Hateg, Medias, Ramnicu-Valcea, Orsova, Sfantu-Gheorghe, Petrosani, Constanta si Chisineu-Cris.

Spar a fost fondat in anul 1932 in Olanda. "Spar" inseamna "bradul de Craciun", a carui reprezentare este si sigla magazinelor Spar. La nivelul mondial, numarul total al magazinelor Spar era in decembrie 2007 de peste 13.700, cu o cifra de afaceri totala de peste 27 miliarde de euro in 2006, extins pe patru continente in 33 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Magazinele Auchan își modifică programul și suspendă transportul maxi-taxi
Setari Cookie-uri