Otter a investit 350.000 euro in al optulea magazin din Bucuresti

Otter Distribution a inaugurat recent, in Unirea Shopping Center Bucuresti, cel mai mare magazin al retelei din tara, in urma unei investitii de 350.000 euro, au declarat reprezentantii companiei.

Magazinul Otter din Unirea Shopping Center are o suprafata de 250 metri patrati si este cel mai mare din tara. Investitia in magazin s-a ridicat la 350.000 euro, incluzand si stocul de marfa.

Otter Unirea Shopping Center este al optulea magazin din Bucuresti si al 20-lea la nivel national. Compania intentioneaza sa lanseze din toamna pe piata autohtona noi branduri precum Pikolinos (Spania), Cushe (Anglia), Bronx (Olanda) si Dish (Olanda).

Otter Distribution a avut anul trecut o cifra de afaceri de 13,5 milioane de euro, iar pentru acest an compania estimeaza o crestere de circa 25%. Infiintata in 1997, Otter Distribution opereaza in prezent 20 de magazine Otter si sase unitati Geox, un monobrand Fila si unul M Missoni, un multibrand Selections si un multibrand Kid Selections.

Compania comercializeaza in retelele sale de magazine incaltaminte, posete, pantofi, curele, portofele apartinand mai multor branduri cunosute la nivel european si international. Pe piata locala de incaltaminte mai activeaza retailerul autohton Leonardo, dar si lanturile Benvenuti si Musette.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri