Companiile OMV, Rompetrol si Petrom vor amplasa benzinarii mobile pe ambele sensuri de pe Autostrada Soarelui in cel mult o luna, a declarat directorul de comunicare al CNADNR, Stefan Szobotka.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat contractele de concesionare, lucrari si servicii necesare asigurarii alimentarii cu carburanti a mijloacelor de transport care tranziteaza Autostrada A2 Bucuresti-Cernavoda, pentru loturile 2,3,4 si 5, arata NewsIn.

"Rompetrol a semnat deja contractul de concesiune, urmand ca in cursul saptamanii viitoare sa semneze si celelate doua companii, respectiv OMV si Petrom", a spus Stefan Szobotka.

Acesta a adaugat ca Lotul 2 a fost atribuit companiei OMV, Lotul 3 companiei Rompetrol, Lotul 4 Petrom si Lotul 5 Rompetrol. Reprezentantul CNADNR a precizat ca pentru Lotul 1, castigat de OMV, procedura a fost suspendata, dar nu a oferit detalii.

Pentru Lotul 2, reprezentat de spatiile situate la kilometrul 66+800, pe ambele sensuri de mers ale autostrazii a fost desemnata castigatoare compania OMV. Contractul este in valoare de 2,48 milioane euro, cu o durata de concesiune de 20 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de 31 de zile.

Contractul pentru Lotul 3 a fost semnat cu Rompetrol cu o valoare de circa patru milioane euro, cu o durata de concesiune de 15 ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de sase zile. Lotul 3 este situat la kilometrul 88+300. Lotul 5 situat la kilometrul 139+830 este atribuit tot companiei Rompetrol care a semnat un contract in valoare de aproape 4,5 milioane euro, cu o durata de concesiune de 15 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de sase de zile.

Lotul 4, concesionat de Petrom, este situat la kilometrul 111+770, iar contractul semnat are o valoare de 2,4 milioane euro, cu o durata de concesiune de 20 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de 32 de zile.

Contractele de concesiune de lucrarile publice si servicii au fost atribuite prin licitatie deschisa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri