Dragos Dinu, directorul general al A&D Pharma, a renuntat la conducerea grupului farmaceutic, dar va continua sa ofere consulanta companiei pana la sfarsitul acestui an.
Functia sa este preluata interimar de actualul sef operational al diviziei de distributie, Robert Popescu.

Grupul A&D Pharma, cel mai mare distribuitor si retailer de pe piata romaneasca, a raportat pentru prima jumatate a acestui an un declin cu 92% a profitului net, care a scazut de la valoarea de 11,9 milioane de euro in primul semestru din 2007 la 954.000 de euro in primele 6 luni ale acestui an.

A&D Pharma anunta numirea lui Dimitris Sophocleous in functia de director financiar, in locul lui Roger de Bazelaire, care renunta la pozitia ocupata in urma unei intelegeri mutuale care va intra in vigoare imediat.

Sophocleous a detinut, in perioada 2004-2007, functia de CFO la grupul Romtelecom, iar intre 2001 si 2004, a ocupat aceeasi pozitie in cadrul Cosmorom.

Cititi un interviu acordat Wall-Street de catre Dragos Dinu la inceputul acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri