Pizza Hut a incasat 5 mil. de euro in primul semestru din 2008

In primele sase luni ale anului 2008, lantul de restaurant Pizza Hut a inregistrat o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, cu o crestere de aproape 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, au declarat reprezentantii companiei.

Cresterea se datoreaza in mare parte deschiderii a doua noi locatii. Pana la sfarsitul anului, compania estimeaza incasari duble, de pana la 10 milioane de euro si are in plan deschiderea unui nou restaurant Pizza Hut in Liberty Mall, o investitie care se va ridica la 350.000 de euro.

"In functie de amplasare si suprafata, investitia intr-o locatie Pizza Hut poate varia intre 200.000 si 1.000.000 euro, incluzand amenajarea, echipamentul, uniformele si pregatirea angajatilor", au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii companiei.

American Restaurant System, compania care detine franciza Pizza Hut pentru Romania, opereaza in prezent 13 restaurante Pizza Hut, dintre care cinci in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate o locatie in Ramnicu-Valcea, Timisoara, Iasi, Bacau.

Pizza Hut Mosilor, a doua locatie deschisa in Bucuresti, se afla si printre cele mai profitabile locatii, avand pana in prezent 3,5 milioane de clienti si nu mai putin de 1,5 milioane de pizza vandute.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cum văd investitorii germani situația din România și când cred că ne vom reveni
Setari Cookie-uri