In primele sase luni ale anului 2008, lantul de restaurant Pizza Hut a inregistrat o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, cu o crestere de aproape 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, au declarat reprezentantii companiei.
Cresterea se datoreaza in mare parte deschiderii a doua noi locatii. Pana la sfarsitul anului, compania estimeaza incasari duble, de pana la 10 milioane de euro si are in plan deschiderea unui nou restaurant Pizza Hut in Liberty Mall, o investitie care se va ridica la 350.000 de euro.

"In functie de amplasare si suprafata, investitia intr-o locatie Pizza Hut poate varia intre 200.000 si 1.000.000 euro, incluzand amenajarea, echipamentul, uniformele si pregatirea angajatilor", au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii companiei.

American Restaurant System, compania care detine franciza Pizza Hut pentru Romania, opereaza in prezent 13 restaurante Pizza Hut, dintre care cinci in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate o locatie in Ramnicu-Valcea, Timisoara, Iasi, Bacau.

Pizza Hut Mosilor, a doua locatie deschisa in Bucuresti, se afla si printre cele mai profitabile locatii, avand pana in prezent 3,5 milioane de clienti si nu mai putin de 1,5 milioane de pizza vandute.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri