Elvila, unul dintre principalii producatori de mobila din Romania, si-a bugetat investitii de 700.000 de euro in lansarea catalogului propriu, a unei noi colectii si a site-ului in luna septembrie.
In perioada 3-7 septembrie, Elvila va participa la Targul International de mobila BIFE, organizat in cadrul Romexpo, ocazie cu care isi va prezenta in avanpremiera colectia 2008-2009. Standul companiei, amenajat intr-un stil minimalist, reprezinta o investitie de peste 700.000 de euro.

Cu aceeasi ocazie, compania isi va prezenta si noua platforma on-line care consta in relansarea site-ului elvila.ro.

Site-ul Elvila, conceptualizat in perioada anterioara ca un magazin on-line de produse de mobilier, a fost modernizat si actualizat: pentru cresterea gradului de satisfacere a clientilor, Elvila, in premiera in Romania, a dezvoltat si implementat pe site si un program informatic, de asistenta a clientului/vizitatorului in amenajarea spatiului destinat biroului – Planificare Interactiva, prin care clientul este asistat si indrumat in stabilirea celei mai optime si ergonomice organizari a spatiului de lucru.

Elvila produce si comercializeaza mobila pentru casa si birou, adresandu-se prin colectia de produse categoriei de consumatori cu venituri mici spre medii si medii.

Reteaua de magazine Elvila este formata din 24 de unitati proprii si peste 28 de magazine in regim de franciza.

Elvila si-a propus ca pana in 2010 sa listeze compania la Bursa de Valori Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri