Cursantii la Volkswagen Coaching GmbH au realizat un tuning special pentru doua modele Golf, pe care le-au transformat n doua superbe concepte. Versiunile modificate pot fi admirate la Berlin si Wolfsburg. Automobilele se remarca si prin vopseaua speciala - portocaliu si galben, nuante care n mod normal sunt amprenta exclusiva a bolizilor Lamborghini, marca super-sportiva a grupului.

Pe lnga aceste culori unice cu nume exotice - Giallo Midas si Arancio Borealis, exteriorul celor doua concepte Golf a fost decorat cu o grila cromata, oglinzi exterioare cromate, jante de 18 toli de la echiparea de lux, o teava de esapament din otel inoxidabil - amplasata central sub forma unei cozi de rechin, precum si cu alte elemente remarcabile.
Interiorul vehiculelor a fost modificat prin montarea unor scaune sport, cu piele Alcantara. Cusaturile si decupajele decorative din piele au aceeasi culoare ca si nuanta caroseriei.

Dupa o lansare de succes la Salonul Auto Tuningworld Bodensee de la Friedrichshafen (Germania), conceptul Golf Arancio Borealis este expus acum n pavilionul Volkswagen din Autostadt Wolfsburg. Versiunea Golf Giallo Midas este prezentata la Zoon Center, foarte aproape de Sony Center n Potsdamer Platz din Berlin.

Stagiul de pregatire a fost realizat n cadrul programului special de productie Volkswagen Individual. Pe langa pachete deosebite de interior si exterior, Volkswagen Individual a realizat modele de mare succes, cu ar fi editia limitata de 450 de exemplare - Touareg W12 Sport (model care a fost cumparat deja si in Romnia) sau Touareg Expedition – masina care a stabilit recordul mondial pentru cea mai mare ascensiune – pna la 6080 m.