Cursantii la Volkswagen Coaching GmbH au realizat un tuning special pentru doua modele Golf, pe care le-au transformat īn doua superbe concepte. Versiunile modificate pot fi admirate la Berlin si Wolfsburg. Automobilele se remarca si prin vopseaua speciala - portocaliu si galben, nuante care īn mod normal sunt amprenta exclusiva a bolizilor Lamborghini, marca super-sportiva a grupului.

Pe lānga aceste culori unice cu nume exotice - Giallo Midas si Arancio Borealis, exteriorul celor doua concepte Golf a fost decorat cu o grila cromata, oglinzi exterioare cromate, jante de 18 toli de la echiparea de lux, o teava de esapament din otel inoxidabil - amplasata central sub forma unei cozi de rechin, precum si cu alte elemente remarcabile.
Interiorul vehiculelor a fost modificat prin montarea unor scaune sport, cu piele Alcantara. Cusaturile si decupajele decorative din piele au aceeasi culoare ca si nuanta caroseriei.

Dupa o lansare de succes la Salonul Auto Tuningworld Bodensee de la Friedrichshafen (Germania), conceptul Golf Arancio Borealis este expus acum īn pavilionul Volkswagen din Autostadt Wolfsburg. Versiunea Golf Giallo Midas este prezentata la Zoon Center, foarte aproape de Sony Center īn Potsdamer Platz din Berlin.

Stagiul de pregatire a fost realizat īn cadrul programului special de productie Volkswagen Individual. Pe langa pachete deosebite de interior si exterior, Volkswagen Individual a realizat modele de mare succes, cu ar fi editia limitata de 450 de exemplare - Touareg W12 Sport (model care a fost cumparat deja si in Romānia) sau Touareg Expedition Ā– masina care a stabilit recordul mondial pentru cea mai mare ascensiune Ā– pāna la 6080 m.