Astfel, clientii fondului Interamerican Fond de Pensii Administrat Privat pot intra pe pagina de internet a companiei Interamerican, la domeniul dedicat pensiilor private, iar de acolo vor putea sa verifice modul cum evolueaza contul lor de pensie privata.

In cadrul portalului, clientii pot gasi informatii despre valoarea unitatilor de fond, politica de investitii, documentele necesare, noutati sau legislatie. Totodata, participantii la Interamerican Fond de Pensii Administrat Privat pot sa adreseze intrebari ori sa-si actualizeze datele de contact.

Interamerican Pensii si-a stabilit o strategie prudenta de investitii si are in vedere inregistrarea unor performante stabile, prin cresterea in mod echilibrat a valorii contributiilor, se mai arata in comunicat.
"Consideram ca principalele motive ce vor contribui la fidelizarea participantilor unui fond de pensii privat vor fi performanta investitiilor si serviciile puse la dispozitia participantilor", a declarat directorul general al Interamerican Pensii, Besim Jawad.

Interamerican Fond de Pensii, divizia de pensii private a grupului financiar olandez Eureko Group BV de pe piata romaneasca, este al cincilea jucator pe piata pensiilor private obligatorii (pilonul II), cu 274.283 de clienti dupa ultima repartizare aleatorie si o cota de piata de 6,36%.