Investitiile ButanGas au ridicat afacerile la 43 mil. euro in S1

ButanGas Romania a inregistrat in primele sase luni ale anului 2008 o cifra de afaceri de 43 milioane de euro, in crestere cu 48% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat emis de ButanGas.

"Evolutia cifrei noastre de afaceri este rezultatul investitiilor masive facute in ultimii ani, a cresterii cu 33% a cantitatilor vandute datorita dezvoltarii retelei comerciale proprii si a preluarii retelelor comerciale de la alti competitori regionali. Cresterea costului de achizitie al GPL, generat de majorarea pretului petrolului, precum si cresterea cererii de GPL in conditiile dezvoltarii economice la nivel national sunt alti doi factori ce au stat la baza acestei evolutii", a declarat directorul general al ButanGas Romania, Florin Preda.

Potrivit estimarilor companiei, cota de piata in 2008 pe cele trei segmente este de 14% pentru butelii, 34% pentru mic vrac si 18% pe piata de autogas, ButanGas acoperind astfel 18% din piata autohtona de GPL.
S.C. ButanGas Romania S.A. face parte din ButanGas Grup, unul din liderii europeni in distributia de gaz petrolifer lichefiat (GPL) pentru uz casnic si industrial.

ButanGas Grup isi deruleaza activitatea in zece tari din Europa si din nordul Africii. In acest moment, S.C ButanGas Romania S.A. opereaza la nivel national si detine singurul terminal maritim de GPL din Romania, la Midia Navodari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri