Cat de profitabil este in prezent un spital privat in Romania, in lipsa unei legislatii a asigurarilor private? Care sunt specializarile cele mai cautate in cadrul clinicilor medicale private? Cum au evoluat in ultimii ani salariile in medicina privata din Romania? Care este strategia de extindere a clinicilor private la nivel national? Acestea sunt doar cateva intrebari „de inceput” pentru constructia dialogului cititorii Wall-Street - Sergiu Negut (foto).

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995. CMU isi desfasoara activitatea in 8 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 100 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 65.000 arondati si este in continua extindere.

Centrul Medical Unirea a inaugurat la inceputul acestui an prima sa clinica din afara Bucurestiului, prin cumpararea unei participatii de 49% la Centrul Medical Motilor din Cluj-Napoca, primul pas al unei serii de achizitii si proiecte greenfield menite sa extinda serviciile Centrului Medical Unirea la nivel national.

Citeste si:

Va invitam sa trimiteti pana joi, 18 septembrie, intrebarile si temele de discutie pentru Sergiu Negut, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste 10 zile, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: