In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste 10 zile, Sergiu Negut, directorul executiv, Centrul Medical Unirea (CMU), unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata serviciilor medicale private, va raspunde cititorilor Wall-Street. Tema discutiei va fi dezvoltarea serviciilor medicale private in lipsa unei legi clare a asigurarilor medicale private.

Cat de profitabil este in prezent un spital privat in Romania, in lipsa unei legislatii a asigurarilor private? Care sunt specializarile cele mai cautate in cadrul clinicilor medicale private? Cum au evoluat in ultimii ani salariile in medicina privata din Romania? Care este strategia de extindere a clinicilor private la nivel national? Acestea sunt doar cateva intrebari „de inceput” pentru constructia dialogului cititorii Wall-Street - Sergiu Negut (foto).

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995. CMU isi desfasoara activitatea in 8 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 100 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 65.000 arondati si este in continua extindere.

Centrul Medical Unirea a inaugurat la inceputul acestui an prima sa clinica din afara Bucurestiului, prin cumpararea unei participatii de 49% la Centrul Medical Motilor din Cluj-Napoca, primul pas al unei serii de achizitii si proiecte greenfield menite sa extinda serviciile Centrului Medical Unirea la nivel national.

Va invitam sa trimiteti pana joi, 18 septembrie, intrebarile si temele de discutie pentru Sergiu Negut, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste 10 zile, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ce urmeaza in serviciile medicale private in 2015
Setari Cookie-uri