Lachlan Grave a fost numit director general al companiei Kraft Foods Romania, cel de-al doilea mare jucator de pe piata autohtona a dulciurilor, inlocuindu-l astfel in functie pe Peter Mueller.

Lachlan Grave (foto) a ocupat pana in prezent pozitia de director general al diviziei de biscuiti Kraft din Rusia. El va prelua atributiunile lui Peter Mueller, care a fost numit in functia de director de strategie pentru zona Europa de Est, Orientul Mijlociu si Asia.

Originar din Australia, Grave a detinut functii de conducere in cadrul unor companii precum Danone si Kellogg’s in regiunile Asia Pacific, Europa de Vest si de Nord. S-a alaturat echipei Kraft Foods la sfarsitul anului 2007, ca urmare a achizitionarii diviziei de biscuiti a Danone.

Incepand cu anul 2006, Lachlan Grave a ocupat functia de director general al diviziei de biscuiti Danone din Rusia.

Evaluata anul trecut la peste 186 de milioane de euro, Kraft Foods Romania este lider pe piata ciocolatei, cea mai vanduta marca a sa, Poiana, inregistrand vanzari de peste 350 de milioane de tablete de la lansarea sa, in 1995, si pana in prezent.

Kraft Foods este una dintre cele mai mari companii de produse alimentare si bauturi din lume, cu venituri anuale care depasesc 37 miliarde dolari, cu peste 100.000 de angajati si peste 180 de unitati de productie. Compania este cotata la indicele bursier Standard&Poor’s 100 (NYSE: KFT) si Indicii Dow Jones Sustainability si Ethibel.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Altex redeschide magazinul din Plaza România după un proces de modernizare
Setari Cookie-uri