Altex va deschide maine, 24 septembrie 2008, un nou magazin in Iasi. Pe o suprafata totala de 3.500 mp, noul magazin expune o gama de peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia.

Dupa expansiunea teritoriala, care a dus la acoperirea intregii tari, Altex ofera astazi optimizarea serviciilor si se orienteaza spre deschiderea de magazine de mare suprafata. Marirea suprafetei comerciale a dus in mod firesc la largirea gamei de produse expuse, oferta Altex incluzand astazi peste 10.000 de produse.

“Deschiderea magazinului Altex Iasi se inscrie in strategia de dezvoltare prin care Altex Romania vizeaza oferirea de magazine de mare suprafata, cu o gama variata de produse si cele mai performante servicii de retail. Noul magazin a presupus o investitie de peste 1 milion de euro si a insemnat crearea a 60 de noi locuri de munca”, declara Raul Filip, director de retail Altex Romania.

Altex Iasi ofera o serie de servicii de finantare extrem de flexibile: clientii pot achita produsele prin credit doar pe baza buletinului/cartii de identitate sau pot beneficia de alte servicii de creditare foarte avantajoase.

Un alt serviciu de creditare deosebit de avantajos il reprezinta creditul “20 de rate fara costuri” oferit pentru produsele Philips, Zanussi, Electrolux si AEG (avans 0%, dobanda 0%, comision de acordare 0%, DAE 0%). Oferta de creditare este disponibila in perioada 24 septembrie – 15 octombrie 2008.

In noul magazin va fi disponibil, de asemenea, Creditul de Nevoi Personale oferit de Credex, compania de servicii financiare a grupului Altex Romania. Prin intermediul acestuia toti cei interesati pot obtine de la birourile de credit din AltexIasi un credit de nevoi personale de pana la 18.000 lei, suma imprumutata putand fi folosita in orice scop doreste clientul.

In plus, in Altex Iasi cumparatorii pot gasi peste 2000 de filme in format DVD si primele filme in format Blu-Ray Disc din Romania. Oferta este actualizata in fiecare luna cu ultimele filme noi lansate precum si filmele de colectie in premiera in format DVD. De asemenea, clientii pot gasi peste 3000 de albume de muzica disponibile pe CD, peste 1000 albume si concerte in format DVD, iar lunar apar aproximativ 30 de noi albume.

Peste 1000 de jocuri pe diferite formate (PC, PS2, PSP, Nintendo DS dar si pentru consolele de ultima generatie) pot fi achizitionate din MEDIA GALAXY. Aici clientii pot testa si achizitiona cea mai variata gama de console: PlayStation2, PlayStation3, Xbox360, Nintedo Wii, Nintendo DS Lite dar si noua consola PSP Slim & Lite.

Special cu ocazia deschiderii, Altex Iasi a pregatit o serie de oferte promotionale. Preturile promotionale sunt valabile in perioada 24 septembrie – 15 octombrie 2008.

Altex Romania este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 90.000 metri patrati, divizata intre 60 de magazine Altex si 18 magazine Media Galaxy.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Altex Romania numeste un nou director de achizitii