Euromedic Romania a deschis un nou punct de lucru: Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Pascani, dotat cu un Computer Tomograf (CT) si care furnizeaza investigatii de diagnostic imagistic prin tomografie computerizata cu si fara contrast, precum si consultatii de neurologie.
"Inca o data, Euromedic doreste sa fie cat mai aproape de pacienti, oferindu-le cele mai bune servicii, iar investigatiile imagistice si serviciile ambulatorii fac parte din acest demers. Am inceput demersurile in vederea contractarii investigatiei Computer Tomograf cu CASJ Iasi si speram ca incepand cu luna octombrie sa putem furniza investigatiile CT si in cadrul contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate, pentru pacientii asigurati" a declarat Dr. Anca Petca, Presedintele Euromedic Romania.

In mai 2008 Euromedic a adus, in premiera in Romania, echipamentul PET/CT, cea mai inalta tehnologie in domeniul imagisticii si medicinei nucleare. Pe langa serviciile de diagnostic imagistic si radiologic, centrele Euromedic Romania furnizeaza si o gama larga de servicii clinice (consultatii) in ambulatoriu.

Euromedic International este o companie olandeza, avandu-i ca actionari pe Merrill Lynch Global Private Equity, Ares Life Sciences si Montagu, ce reuneste peste 4.500 de profesionisti in domeniul medical. Compania opereaza 171 de centre de diagnostic si dializa in Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Federatia Rusa, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Bulgaria si Elvetia.

Activitatile Euromedic sunt impartite in patru divizii: Euromedic Diagnostics opereaza centre de diagnostic, International Dialysis Centres presteaza servicii de dializa si suport nefrologic, Euromedic Labs furnizeaza analize medicale de laborator si Euromedic Training furnizeaza si pregateste personalul medical si coordoneaza serviciile de teleradiologie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri