Fostul director financiar al Rompetrol Downstream, care a parasit compania fondata si condusa de Dinu Patriciu pentru a ocupa functia de Group CFO in compania farmaceutica Relad, a anuntat ca renunta la aceasta pozitie de conducere in favoarea consilierii individuale de tip freelancing.

“Multitudinea si complexitatea proiectelor ne-a facut sa luam decizia (pe mine si pe actionari) de a continua colaborarea pe termen lung, dar nu in plan operational ci in planul continuarii proiectelor pe care le dezvolta grupul de firme Relad si implementarea acestora. Colaborarea se va concretiza intr-un contract pe termen lung”, a declarat Volintiru.

Totodata, acesta a afirmat ca isi va concentra atentia asupra proiectelor ce presupun restructurarea fluxurilor si a proceselor de business in cadrul Grupului de firme Relad.

Adrian Volintiru si-a inceput cariera lucrand la Directia Vamilor si a avut in paralel o experienta antreprenoriala la care a renuntat în 1997, cand s-a angajat la A&D Pharma.

A urmat o perioada la Rebu, iar în 2000 a intrat la Rompetrol unde a devenit director financiar la rafinaria Vega.

In anul 2001 a trecut la Petromidia unde a stat pana in 2005, iar dupa o perioada de tranzitie in Rompetrol SA a preluat conducerea financiara a diviziei de retail Rompetrol Downstream.

In 2005 a absolvit Harvard Business School iar in 2007 a fost nominalizat in primii 100 tineri manageri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri