Reteaua de magazine de haine si accesorii TinaR a deschis saptamana aceasta al 15-lea magazin din tara, in centrul comercial Vitantis Shopping Center din Bucuresti, in urma unei investitii de 100.000 euro, exclusiv stocul de marfa.
Magazinul din Vitantis este al 15-lea din Romania, zece dintre acestea fiind situate in Capitala si cinci in alte orase din tara. Anul acesta au fost inaugurate trei noi magazine TinaR la Brasov, Baneasa Shopping City si Vitantis Shopping Center.

Compania a inceput de asemenea un proces de redefinire si amenajare a spatiilor din interiorul magazinelor, concomintent cu lansarea colectiei de toamna-iarna marca TinaR.

TinaR estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de sapte milioane euro si are programat un buget total de investitii de un milion euro alocat pentru extinderea retelei de magazine. Actionariatul companiei este compus din Rares Jianu si Iulia Stoica, fondatorii afacerii, care detin impreuna un pachet de 76% din actiuni prin intermediul societatii TinaR Retail, restul de 24% din actiuni fiind impartit de sapte persoane fizice.

La inceputul lunii aprilie, retailerul de imbracaminte TinaR a inceput demersurile pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a unui pachet de 25% din actiunile companiei, urmarind dublarea numarului de magazine in sase luni de la listare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri