Compania Gral Medical si-a propus pentru anul 2009 un plan de dezvoltare la nivel teritorial prin deschiderea a cinci centre in tara, plan conform caruia investitia totala se va ridica la suma de doua milioane de euro pe an, a declarat managerul general al firmei, Georgeta Serban.

"Cifra de afaceri generata de noile centre, conform previziunilor, va fi de peste 2,5 milioane de euro. In paralel cu dezvoltarea teritoriala, Gral Medical va intra in prima faza a proiectului privind deschiderea primului spital privat al companiei, si anume, demararea constructiei spitalului din apropierea zonei Piata Alba Iulia", a mai spus managerul general al Gral Medical.

De asemenea, Gral Medical isi va completa serviciile de imagistica medicala cu investigatii prin rezonanata magnetica (RMN), incepand cu luna noiembrie 2008. Aparatul RMN face parte din clasa top din domeniu, iar achizitia sa face parte dintr-un complex program de investitii, de peste 2,5 milioane de euro, derulat de compania Gral Medical, pentru modernizarea centrului de Radiologie si Imagistica Medicala.

Gral Medical estimeaza pana la sfarsitul anului 2008 o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, aceasta estimare porneste de la cresterea de peste 70% din primul semestru fata de anul 2007 si a rezultatelor bune inregistrate in lunile din al doilea semestru, conform agentiei NewsIn.

Gral Medical este o firma cu capital integral romanesc si un furnizor de servicii medicale atat pentru asigurarile sociale de sanatate, cat si pentru cele private. Totodata, compania detine o retea de 12 centre medicale, dintre care sase in Bucuresti, trei in Prahova si cate unul in Sibiu, Craiova si Pitesti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Industria tutunului din Romania, de la pandemie la relaxare [INTERVIU]
Setari Cookie-uri