Compania Rompetrol, controlata de KazMunaiGaz din Kazakhstan, ieftineste benzina cu 5 bani/litru si motorina cu 7 bani/litru, incepand de miercuri, potrivit datelor companiei.

Astfel, benzina Premium E4 costa 3,88 lei/litru, benzina Efix 95 (Euro 4) costa 3,93 lei/litru, iar benzina Euro Super 98 fara Plumb se vinde cu 4,56 lei/litru.

De asemenea, motorina comercializata de Rompetrol in statiile proprii este mai ieftina cu 7 bani/litru, incepand de miercuri. Astfel, litrul de motorina Efix Diesel (Euro 4) costa 4,22 lei/litru, iar sortimentul de motorina Super Euro 5 costa 4,51 lei/litru.

Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 3% fata de preturile de referinta anuntate mai sus.

Anterior, Rompetrol a scumpit motorina cu patru bani/litru incepand de vineri, 27 septembrie, in timp ce pretul benzinei ramasese neschimbat.

Totodata, compania LukOil, controlata de grupul rusesc LukOil, a ieftinit carburantii cu pana la 9 bani/litru, in timp ce pretul litrului de GLP auto a ramas neschimbat, incepand de marti, 30 septembrie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
O noua statie de carburanti Rompetrol a fost inaugurata luna aceasta