White & Case va mai recruta 10 avocati in viitorul apropiat

Biroul din Bucuresti al firmei internationale de avocatura White & Case intentioneaza sa recruteze inca 10 avocati in viitorul apropiat, a declarat partner White & Case, Delia Pachiu.

"Acum avem 20 de avocati, insa intentionam sa recrutam inca 10 in viitorul apropiat. Pe termen lung vom ajunge sa-i egalam ca numar de avocati pe colegii nostri din Praga sau Varsovia care au peste 50 de avocati", a declarat Delia Pachiu, potrivit NewsIn.

Aceasta a mai adaugat ca biroul din Bucuresti al firmei de avocatura a fost deschis ca urmare a cerintelor clientilor sai pe care White & Case ii deservea in regiune. In Romania firma a colaborat cu casele de avocatura Tuca Zbarcea si Asociatii, Musat si Asociatii sau NNDKP.

"Proiectele deja incepute au fost pastrate si s-ar putea sa mai colaboram cu alte case de avocatura numai pe partea de litigii", a mai spus Delia Pachiu.

White & Case si-a deschis cel de-al 37-lea birou din lume in Bucuresti in luna februarie 2008, dupa ce a activat in Romania timp de mai multi ani fara un sediu consacrat aici. Biroul face parte din reteaua mai larga White & Case din Europa Centrala si de Est, ce cuprinde birourile din Budapesta, Varsovia, Praga, Moscova, Bratislava si Alma-Ata.

Din februarie, echipa initiala din Bucuresti ce numara 10 avocati si-a dublat capacitatea, ajungand la 20 de avocati. Echipa se axeaza pe domeniul imobiliar, fuziuni si achizitii, energie, finante, precum si capital privat.
White&Case detine 37 de birouri in 25 de tari, cu peste 580 de parteneri si peste 2.300 de avocati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri