Zentiva are un nou Regulatory Affairs & Medical Director

Odeta Login este, incepand cu luna septembrie, noul Regulatory Affairs & Medical Director al Zentiva, pozitie ocupata anterior, timp de 7 ani, de Margareta Tanase, care ocupa in prezent functia de Director de Operatiuni industriale in cadrul Zentiva.

Login a preluat coordonarea activitatilor de inregistrare a produselor farmaceutice, farmacovigilenta, informatii medicale si realriile cu autoritatile. Obiectivele pentru anul in curs sunt cresterea performantei si extinderea serviciilor departamentului pe care l-a preluat. Tintele propuse vor putea fi atinse prin largirea echipei pe care o conduce si prin sincronizarea coerenta cu deaprtamnetele pe care le sustine: marketing si vanzari, dezvoltare si planificare a productiei.

Farmacist specialist din 2002, Login a obtinut in 2004 “Certificatul Profesional in Management” al The Open University Business School si a absolvit cursuri specializate de studii clinice, farmacovigilenta, inregistrari si marketing medical.

Zentiva N.V. este o companie farmaceutica internationala care se concentreaza asupra dezvoltarii, producerii si comercializarii de produse farmaceutice generice moderne de marca. Compania detine pozitii de lider in Cehia, Slovacia, Romania si Turcia si inregistreaza rate de crestere rapida in Polonia, Rusia, Bulgaria, Ucraina si Statele Baltice. Strategia companiei Zentiva este de a continua aceasta evolutie prin cresterea accesului pacientilor la tratamente moderne de calitate prin intermediul sistemelor de asistenta primara din UE si Europa de Est. Cresterea se va baza pe dezvoltarea organica a activitatilor existente si pe achizitii selective, mentinandu-si in acelasi timp dinamica profitabilitatii.

Portofoliul de produse al Companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, insa se concentreaza asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice.

Grupul Zentiva are peste 6.000 de angajati si detine unitati de productie in Cehia, Slovacia, Romania si Turcia. Zentiva este cotata la Bursele de Valori din Praga si Londra.

Actionarii majoritari ai Zentiva sunt Sanofi-Aventis Group (24,9%),Generali PPF Holding B.V. (21,6%), Belviport Trading Ltd (10,1%) si Fervent Holdings Limited (7,6%). Managementul si salariatii Zentiva detin impreuna 5,9% din actiunile societatii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Un mare retailer reciclează produsele de îngrijire personală și a locuinței
Setari Cookie-uri