Compania Quadra Invest va deschide luna aceasta la Targoviste, un showroom de mobila de tip cash & carry, sub brandul European Heritage si estimeaza ca vanzarile de pe piata romaneasca vor creste cu 20% in 2008, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.
Noul showroom de tip cash & carry din Targoviste va fi inaugurat pe 10 octombrie, in urma unei investitii de circa 200.000 euro. Showroom-ul are un spatiu de depozitare de peste 800 metri patrati si ofera o gama larga de produse atat companiilor, cat si persoanelor fizice.

Potrivit reprezentantilor companiei inaugurarea acestui nou showroom va conduce la marirea cu circa 20% a vanzarilor Quadra Invest pe piata autohtona, comparativ cu anul trecut. Pana in luna martie cand a inceput expansiunea propriei retele de magazine Quadra Invest, produsele companiei au fost orientate in proportie de 99% spre export.

"In 2007 am ains vanzari totale de 5,2 milioane euro, dintre care circa 10% vanzari in Romania (restul export - n. red.). Sperantele noastre sunt ca, odata cu adaugarea acestei locatii pe harta punctelor de desfacere sub marca European Heritage, vanzarile pe piata romaneasca sa creasca pana la sfarsitul anului cu cel putin 20%", au declarat reprezentantii Quadra Invest.

Printre produele ce vor fi expuse in noul showroom European Heritage se numara reproduceri de mobilier stil ale secolelor XVIII si XIX (comode, console, saloane), dar si mobila din lemn masiv si tapiterie din piele si stofa, produse local.

Quadra Invest opereaza in prezent patru magazine la nivel national, din care trei unitati in Bucuresti (inclusiv un magazin de antichitati) si unul in Sibiu. Incepand cu luna octombrie la aceasta retea se va adauga "factory outlet-ul" din Targoviste.

Compania detine de cativa ani un magazin European Heritage, amplasat in centrul istoric al Capitalei. Acesta comercializeaza produsele specifice brandului, mobila din lemn masiv in stil rustic fiind realizata la fabrica Quadra din Targoviste, dar si importuri de lampi Tiffany si candelabre de cristal, statuete de bronz si altele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri