Billa Romania, divizie a grupului german de retail Rewe, va inaugura vineri, la Tulcea, cel de-al 31-lea magazin al retelei pe care o detine la nivel national, urmand ca pana la finele anului sa mai deschida inca sapte unitati, au anuntat reprezentantii companiei, scrie NewsIn.

Noul supermarket Billa din Tulcea are un spatiu de vanzare de 550 metri patrati, 58 de locuri de parcare si comercializeaza o gama de aproximativ 6.000 de articole. Billa Tulcea este al treilea magazin inaugurat de companie in 2008, din cele zece unitati programate pentru anul acesta. In plus, pana in 2010 Billa va continua un ritm de sase-zece deschideri noi pe an, pana la atingerea unui numar de 50 magazine la nivel national.

Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componenta a grupului german Rewe, care numara mai mult de 11.000 magazine si 180.000 angajati in intreaga Europa. Acesta este reprezentat in Romania si prin retelele Selgros si Penny.

Grupul german de retail Rewe a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 45 miliarde euro, in crestere cu peste 5% comparativ cu anul 2006. Pe plan local, Rewe Romania a inregistrat anul trecut, o cifra de afaceri de 1,34 miliarde euro, in crestere cu 27% fata de anul precedent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si