Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C, Altex Romania a investit circa un milion de euro in deschiderea celui de-al doilea magazin din Bacau situat in incinta centrului comercial Promenda Mall, conform reprezentantilor companiei.
Magazinul are o suprafata comerciala de peste 3.400 metri patrati si a presupus crearea a 60 de noi locuri de munca. Oferta Altex expusa in noul magazin include peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si entertainment.

"Prin deschiderea celui de-al doilea magazin Altex in Bacau sublinem atentia pe care o acordam acestei zone in plina dezvoltare economica. Noul magazin este pozitionat astfel incat oferim o solutie de cumparaturi cat mai accesibila tuturor locuitorilor municiului Bacau precum si celor din localitatile vecine", a declarat directorul de retail al Altex Romania, Raul Filip.

Altex Romania a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 170 milioane euro, in crestere cu 47% fata de perioada similara a anului trecut. In semestrul II, Altex Romania va continua extinderea teritoriala si dezvoltarea serviciilor oferite prin cele doua retele de retail. Bugetul de investitii aferent primului semestru a fost de patru milioane euro, in timp ce proiectele care se vor finaliza in semestrul II sunt estimate la sapte milioane euro.

Altex Romania este unul din liderii pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 90.000 metri patrati, divizata intre 70 de magazine Altex si 17 magazine Media Galaxy.

Altex Romania este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul Altex mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri