Mogg a precizat ca Linklaters l-a sprijinit la demararea afacerii Kinstellar. "Linklaters m-a sprijint, in special in ceea ce priveste partea de IT, spatiile de birouri si toate celelalte lucruri de care ai nevoie la inceput", a spus Jason Mogg.

Totodata, este de asteptat ca firma Kinstellar sa contiune sa lucreze pentru clientii din regiune ai Linklaters, printre care se numara Axa, BNP Paribas sau Credit Suisse.

Mogg a declarat ca firma se va concentra pe domeniile energiei, al telecomunicatiilor si al industriei, iar lansarea Kinstellar nu va fi intarziata din cauza tulburarilor de pe pietele financiare, potrivit NewsIn.

Citeste si:

De asemenea, echipa mangeriala a Kinstellar ii include pe partenerii Csilla Andrékó, Daniel Torsher si Klára Stìpánková, care au planuri agresive de crestere a afacerii. Mogg estimeaza ca dezvoltarea va fi finantata partial prin investitii externe, din fonduri private, dupa ce va fi pusa la punct o structura duala care va separa activitatea juridica de restul operatiunilor.

Sistemul IT al Kinstellar, administratia si managemtul vor fi separate de firma de avocatura, formand o companie independenta care poate primi capital extern.

Pe 27 mai, Linklaters a anuntat ca a cazut de acord cu birourile sale din Bratislava, Bucuresti, Budapesta si Prague ca acestea sa formeze in regiune, pana pe 1 noiembrie, o noua firma de avocatura.