Magazinul are o suprafata comerciala de peste 3.400 metri patrati si a presupus crearea a 60 de noi locuri de munca. Oferta Altex expusa in noul magazin include peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si entertainment.

"Prin deschiderea celui de-al doilea magazin Altex in Bacau sublinem atentia pe care o acordam acestei zone in plina dezvoltare economica. Noul magazin este pozitionat astfel incat oferim o solutie de cumparaturi cat mai accesibila tuturor locuitorilor municiului Bacau precum si celor din localitatile vecine", a declarat directorul de retail al Altex Romania, Raul Filip.

Altex Romania a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 170 milioane euro, in crestere cu 47% fata de perioada similara a anului trecut. In semestrul II, Altex Romania va continua extinderea teritoriala si dezvoltarea serviciilor oferite prin cele doua retele de retail. Bugetul de investitii aferent primului semestru a fost de patru milioane euro, in timp ce proiectele care se vor finaliza in semestrul II sunt estimate la sapte milioane euro.

Citeste si:

Altex Romania este unul din liderii pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 90.000 metri patrati, divizata intre 70 de magazine Altex si 17 magazine Media Galaxy.

Altex Romania este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul Altex mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.