Noul magazin de la Zarnesti este al cincilea magazin din judetul Brasov si al 64-lea al retelei de magazine apartinand concernului german Tengelmann, Plus.

Magazinul are o suprafata de aproape 1.300 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente si este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 77 locuri de parcare.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Citeste si:

"Prezenta retelei Plus la Zarnesti se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori", au anuntat reprezentanti ai companiei.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).