Companiile petroliere Rompetrol si Petrom au anuntat ca vor ieftini preturile benzinelor comercializate in statiile proprii cu trei si respectiv 11 bani pe litru, potrivit datelor furnizate de cele doua companii.
Pretul motorinelor va fi redus de Rompetrol cu trei bani per litru, in vreme ce Petrom va reduce acest pret cu noua bani per litru.

Astfel, benzina Premium E4 de la Rompetrol va costa 3,82 lei/litru, benzina Efix 95 (Euro 4) - 3,87 lei/litru, iar benzina Euro Super 98 fara Plumb se va vinde cu 4,50 lei/litru. De asemenea, litrul de motorina Efix Diesel (Euro 4) va costa 4,15 lei/litru, iar sortimentul de motorina Super Euro 5 va costa 4,44 lei/litru.

Benzina Eco premium 95 de la Petrom se va comercializa cu 3,65 lei/litru, benzina Premium fara plumb 95 va costa 3,62 lei/litru, litrul de Top Premium fara plumb 99+ se va vinde cu 3,95 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 cu 3,72 lei/litru si respectiv 4,35 lei/ litru.

Dupa ieftinirea de noua bani a motorinelor, sortimentul Top Euro Diesel 4 se va vinde cu 3,92 lei/litru, OMV Sprint Diesel cu 3,97 lei, litrul de Euro Diesel 4 cu 3,84 lei, iar cel de motorina OMV Premium Diesel cu 4,25 lei.

Preturile carburantilor comercializati in statiile celor doua companii pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri