Dupa aproape noua luni de la vanzarea agentiei de turism pe care a fondat-o, Happy Tour, catre fondul de investitii spaniol GED Eastern Fund II, Nicolae Demetriade a decis sa paraseasca fotoliul de director general pentru a se dedica dezvoltarii companiei World Travel si unor proiecte personale.
“Am luat decizia dupa ce am facut transferul si am reusit sa dau atributiile mele unei persoane stabilite de GED. Am considerat ca e momentul sa plec. Intotdeauna am luat singur deciziile. La fel s-a intamplat cand am parasit si Tarom-ul. Momentan am niste proiecte foarte personale, reprezint World Travel, dar nu sunt implicat 100%”, a declarat, pentru Wall-Street, Nicolae Demetriade (foto).

Mutarea a avut loc pe fondul transformarii agentiei “ de la stadiul de afacere de familie la stadiul de afacere corporate”, dupa cum declarase anterior, intr-un interviu acordat Wall-Street.

Fostul sef Happy Tour activeaza in prezent ca presedinte a companiei World Travel, care promoveaza agentiilor de turism romanesti produsele si serviciile oferite de Emirates Airlines, SAS Scandinavian Airlines, Cyprus Airways, Royal Caribbean si Celebrity Cruises. In locul acestuia, postul de director general Happy Tour a fost ocupat de Gabriel Ionescu, fost director general Medicover.

“Mai sunt in continuare alaturi de Happy Tour, ori de cate ori considera ei ca au nevoie de mine”, a mai spus Demetriade.

Cat despre investitiile in alte business-uri, fostul director Happy Tour s-a rezumat la afirmatia “Nu imi place sa intru in ceea ce nu cred”, declarandu-se atasat in continuare turismului, domeniu pe care il cunoaste cel mai bine.

Anul trecut, Happy Tour a inregistrat o cifra de afaceri de 47 milioane de euro si un profit brut de 2 milioane de euro, estimand pentru 2008 o crestere de aproximativ 15%, la 54 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri