Badea Clifford Chance a promovat patru avocati seniori, Cosmin Anghel, Madalina Rachieru, Andreea Sisman si Ioana Talnaru, in pozitia de counsel, a anuntat casa de avocatura.

"Promovarea celor patru avocati seniori este o reflectare a contributiei pe care au adus-o in ultimii sase – sapte ani la dezvoltarea echipei si a practicii noastre in Bucuresti in cele patru domenii strategice, Banking, Capital Markets, Mergers & Acquisitions (M&A) si Real Estate", a comentat Daniel Badea (foto), managing partner al Badea Clifford Chance.

Biroul din Bucuresti al Clifford Chance numara in prezent cinci parteneri si are 50 de avocati, facand parte din zona Europei Centrale si de Est a firmei Clifford Chance care detine deja birouri in Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev.

Clifford Chance a deschis, la 19 iunie 2006, un birou in asociere cu Badea&Asociatii, firma prezenta pe piata locala din anul 2002.

Badea Clifford Chance ocupa locul intai in topul firmelor de avocatura din Romania in cea mai recenta editie a Legal 500 (2008) la sectiunile Banking & Finance si Real Estate, precum si in ultima editie a Chambers and Partners (2008) la sectiunea Banking & Finance.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Decizie in favoarea BRD SocGen intr-o speta privind o tranzactie swap