Noul magazin de la Baia Mare este al treilea magazin din judetul Maramures si al 65-lea al retelei de magazine apartinand concernului german Tengelmann, Plus.

Magazinul are o suprafata de aproape 1.100 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente si este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 50 locuri de parcare.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Citeste si:

"Acesta este primul magazin Plus deschis la Baia Mare, insa planurile noastre pentru acest oras nu se vor opri nicidecum aici. Conform strategiei noastre de expansiune, urmeaza sa inauguram cel de-al doilea magazin Plus din Baia Mare luna viitoare. Astfel, din luna decembrie a acestui an, baimarenii vor avea la dispozitie doua magazine Plus", a declarat directorul general al Pludi Market SRL, Norbert Missbrandt.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).