Hervis Sports va avea, pana la finalul anului 2008, sase magazine in Romania, o cifra de afaceri planificata de 13 milioane de euro si vizeaza ca pana in 2015 sa deschida, in total, 50 de noi magazine.

Hervis Sports, cel mai mare lant austriac de retail sportiv din Europa, va intra pe piata din Bucuresti prin deschiderea unui magazin in noul centru comercial Liberty Center. Produsele vandute pe o suprafata de 1.560 mp sunt dedicate activitatilor zilnice si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, patinaj, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding etc.).

Magazinul din Bucuresti este al 5-lea deschis de Hervis Sports in Romania, din 2007 pana in prezent, dupa cele inaugurate in Cluj, Targu Mures, Sibiu si Oradea si va dispune de peste 30.000 de produse, o gama variata de imbracaminte, incaltaminte, accesorii vestimentare si echipament sportiv.

"Pentru inaugurarea celui mai mare magazin de articole sport din Bucuresti am alocat un buget de 350.000 de euro", a declarat Ana Maria Stan, Reprezentant Marketing, Hervis Sports Romania.

Produsele disponibile in magazin apartin brandurilor consacrate pe plan international – Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Fischer, Kilimanjaro, Atomic, Mammut, Rossignol, Kettler, etc.

Hervis Sports este o companie de origine austriaca, infiintata in anul 1973, membra a grupului SPAR Austria si unul dintre cei mai mari si mai longevivi retaileri de moda si echipament sportiv din Europa. In anul 2007, Hervis Sports a inregistrat pe plan international o cifra de afaceri de 382 milioane de euro, iar la sfarsitul anului 2008, compania estimeaza o cifra de afaceri de 440 milioane de euro, cu 141 de magazine in Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia, Croatia si Romania, dar si peste 3.000 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si