EDS Romania a devenit operationala, incepand din luna octombrie a anului 2008, fiind cea mai noua membra a grupului german Euro-Druckservice GmbH (EDS).

EDS Romania este dotata cu doua masini rotative heatset offset si ofera, pe langa tipar, intreaga gama de servicii complementare precum prepress, capsare, infoliere, impachetare si transport. Principalii clienti vizati de tipografia din Brasov, care beneficiaza si de un birou comercial in Bucuresti, sunt marile lanturi de retail precum si companiile de publishing. Pana in 2009, tipografia va avea 99 de angajati.

Directorul executiv al EDS Romania, Albert Andras este de parere ca "domeniul tipografic din Romania a evoluat foarte mult dar exista inca foarte mult potential nevalorificat". La randul sau, directorul executiv al EDS, Christian Senff a spus ca "prin EDS Romania, s-a facut urmatorul pas important pentru a servi partenerii din Europa Centrala si de Est".

Euro-Druckservice GmbH (EDS) a fost infiintata in anul 1992 si detine capitalul majoritar in 12 companii localizate in Austria, Germania, Ungaria, Polonia, Republica Ceha si Romania.