Sefii ArcelorMittal Galati raman fara roaming, mese de protocol si bilete la business class, din cauza crizei, care mai atrage neplata orelor suplimentare si stoparea angajarilor.

Intr-un mail expediat angajatilor cu functii de conducere si celor din TESA, managementul combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati anunta un set de masuri care trebuie aplicate de salariati in vederea reducerii costurilor companiei in aceasta perioada de criza.

Sefii sunt primii care raman fara privilegii, adica mese la birou, roaming sau zboruri la business class. Astfel, serviciile de catering si de protocol la birouri vor fi reduse, la fel ca si activitatile de divertisment, cum sunt cinele festive sau spectacolele pentru angajati. Acestea din urma vor fi organizate doar cu aprobare speciala din partea directorului general (CEO), directorului de operatiuni (COO) sau directorului financiar (CFO).

Cei trei inalti oficiali, dar si directorul Departamentului de Resurse Umane (HR) vor fi singurii care vor putea da dezlegare si la serviciile de roaming, in conditiile in care roamingul tuturor cardurilor 3G va fi anulat.

Aceeasi soarta o vor avea si comenzile de laptopuri, monitoare, telefoane mobile, blackberries si periferice IT, urmand sa fie finalizate doar achizitiile care primesc aprobarea organizatiei IT sau a vicepresedintelui, se arata in mailul transmis de conducerea companiei, potrivit NewsIn.

Acelasi regim auster va fi aplicat si la deplasarile in tara sau in strainatate ale oficialilor ArcelorMittal Galati, care, intre altele, nu mai au voie sa zboare la business class ori sa se deplaseze cu taxiul in timpul delegatiilor.

"Toate calatoriile cu masina in afara orasului Galati vor fi aprobate de CFO, directorul Dept. Resurse Umane sau, in absenta acestora, de inlocuitorii acestora. Toate rezervarile trebuie sa fie restrictionate la Clasa Economic. Toate biletele pentru Clasa Business vor fi aprobate doar de CEO. Luati in considerare sa rezervati bilete prin comisionari economici. De indata ce sunt date aprobarile, Dept. Trezorerie poate plati avansul conform procedurii. Rezervarile in ultimul minut pentru bilete de avion si hotel trebuie evitate. Cat de mult posibil, folositi sistemul de transport public in timpul calatoriei, taxiurile trebuie evitate", se arata in mesajul electronic semnat de managementul ArcelorMittal Galati.

Chiar si in conditii de confort redus din ratiuni economice, nu toata lumea va putea pleca in delegatii, ci doar acei oficiali care obtin aprobarea CEO, COO, CFO si a directorului de Resurse Umane.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
(P) Au crescut investitiile in programe de CSR strategice
Setari Cookie-uri