Lantul de cafenele si brandul italian de cafea Pascucci va deschide pe 7 noiembrie primul sau cofee shop din Romania, intr-un spatiu de 250 metri patrati in zona Dorobanti, anuntand in urmatorii doi ani extinderea in nu mai putin de 12 locatii.

Brandul italian va fi prezent in Romania si prin reteaua HoReCa, distribuind patru sortimente de cafea: classic espresso blend, mild espresso blend, golden sack espresso blend si decaffeinated blend. Velvet Cafe, compania operatoare a marcii Pascucci in Romania, se va axa si pe distributia de masini de preparat cafea recomandate de Pascucci.

Avand originile in patria cafelei espresso, Italia, Pascucci va targeta clientii care prefera aroma cafelelor italiene, de la espresso pana la frappe-uri.

Pascucci activeaza in industria cafelei din secolul al XIX-lea, Alberto Pascucci incepand initial business-ul de productie de espresoare si cafea, extinzand apoi si un lant de cafenele. Prima cafenea a fost deschisa in urma cu doar cinci ani, la Rimini, concept care a incurajat dezvoltarea a peste 120 de cafenele in cele mai moderne orase ale lumii, printre care Hong Kong, Moscova, Copenhaga, Londra sau New York.

Pentru Romania, operatorul Velvet Cafe are in plan o extindere rapida in urmatorii doi ani, ajungand la un numar de 12 cafenele.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Starbuck a ajuns la 28 de cafenele in Bucuresti