Cosmote Romania a anuntat numirea Lilianei Danaila in functia de Director Resurse Umane si membru al consiliului director, in noua calitate, aceasta va superviza activitatile aferente pentru Cosmote si Germanos, asigurand o mai buna exploatare a sinergiilor grupului, a anuntat compania.
Liliana Danaila il inlocuieste pe Epameinondas Karavas, care preia pozitia de Consultant pentru Dezvoltarea Sistemelor HR. Liliana Danaila a detinut functia de Manager HR al Germanos Romania din anul 2006.

Inainte de a se alatura grupului Cosmote, ea a ocupat diverse functii in companii precum Kvaerner IMGB, Pagini Aurii si Telefonica SA. Liliana Danaila este licentiata a facultatii de Istorie si Filosofie din cadrul Universitatii Bucuresti.

Cosmote Romania, membra a grupului Cosmote a depasit 4,6 milioane de utilizatori in Romania la sfarsitul lunii iunie 2008, inregistrind o crestere de 109,5% comparativ cu perioada similara a anului trecut si fiind unul dintre cei mai dinamici operatori de telefonie mobila din Romania.

Cu un portofoliu total de peste 17,5 milioane de clienti, Grupul Cosmote desfasoara operatiuni in cinci tari din Sud Estul Europei – Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Fyrom – prin companiile locale Cosmote Grecia, Cosmote Romania, Globul, AMC si Cosmofon.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri