Fondul Proprietatea, cu zece angajati, a avut cheltuieli cu salariile de 3 milioane lei (824.200 euro) in primele noua luni din acest an, a precizat directorul general al Fondului, Daniela Lulache, valoarea reprezentand 0,6% din profitul obtinut in perioada mentionata.
"Din cheltuielile operationale curente pe primele noua luni din acest an, de 9,3 milioane lei, 3 milioane lei au reprezentat cheltuieli cu salariile, iar restul cheltuieli cu chiriile si cheltuieli cu tertii, adica evaluatori, auditori, avocati si consultanti", a explicat Lulache.

La sfarsitul lui 2007, Fondul avea 12 angajati, insa in prezent are doar 10 salariati, incluzand si personalul administrativ, au precizat oficialii sai.

In primele noua luni din 2008, Fondul Proprietatea a avut un profit net de 424,8 milioane lei.

Anul trecut, Fondul Proprietatea a avut cheltuieli operationale curente de 5,37 milioane lei, dintre care cheltuielile cu salariile pentru angajati au fost de aproximativ 2,3-2,4 milioane lei (circa 700.000 euro). Fondul are detineri la 88 de companii, dintre care cele mai multe sunt din sectorul energetic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri