Astfel, Iuliana Necula a fost detasata la Badea Clifford Chance de la biroul Clifford Chance din Londra, iar Bogdan Marculet si Ana-Maria Pielmus s-au alaturat Badea Clifford Chance in calitate de avocatii stagiari.
Biroul de avocatura a anuntat la sfarsitul lunii octombrie promovarea a patru avocati seniori, Cosmin Anghel, Madalina Rachieru, Andreea Sisman si Ioana Talnaru, in pozitia de counsel.

Biroul din Bucuresti al Clifford Chance numara in prezent cinci parteneri si are peste 50 de avocati, facand parte din zona Europei Centrale si de Est a firmei Clifford Chance care detine deja birouri in Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev.

Clifford Chance a deschis, la 19 iunie 2006, un birou in asociere cu Badea&Asociatii, firma prezenta pe piata locala din anul 2002.

Badea Clifford Chance ocupa locul intai in topul firmelor de avocatura din Romania in cea mai recenta editie a Legal 500 (2008) la sectiunile Banking & Finance si Real Estate, precum si in ultima editie a Chambers and Partners (2008) la sectiunea Banking & Finance.