Hipermarketul Auchan din Suceava este primul din regiunea Moldovei si are o suprafata de 8.500 de metri patrati, 40 de case de marcat si o gama de peste 45.000 de produse din toate categoriile.

Hipermarketul este localizat in centrul comercial Iulius Mall Suceava ce va cuprinde peste 150 de magazine si restaurante, sali de cinema, sali de sport, precum si alte amenajari. De asemenea, Auchan si Iulius Mall dispun de 1.250 de locuri de parcare.

Auchan Romania opereaza in prezent cinci magazine la nivel national, din care patru hipermarketuri in Bucuresti, Pitesti, Cluj, Targu-Mures si un supermarket in Timisoara. Dupa Suceava compania are in plan deschiderea celui de-al doilea hipermarket din Bucuresti, in cartierul Militari, tot in cursul acestui an. In planul de expansiune prevazut pentru anul 2009, printre proiectele Auchan se numara Constanta si Timisoara.

Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu 437 de hipermarketuri deschise in 12 tari (Franta, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Romania, Rusia, Ucraina, China, Taiwan). Pe langa hipermarketuri, grupul Auchan detine si alte tipuri de magazine: 718 de supermarketuri, 272 de centre comerciale Immochan, banca Accord. La nivel mondial, Auchan are 186.000 de angajati.