Auchan Romania, filiala locala a retailer-ului francez va inaugura al cincilea hipermarket din tara in centrul comercial Iulius Mall din Suceava, in urma unei investitii de 20 milioane euro, au informat reprezentantii companiei.
Hipermarketul Auchan din Suceava este primul din regiunea Moldovei si are o suprafata de 8.500 de metri patrati, 40 de case de marcat si o gama de peste 45.000 de produse din toate categoriile.

Hipermarketul este localizat in centrul comercial Iulius Mall Suceava ce va cuprinde peste 150 de magazine si restaurante, sali de cinema, sali de sport, precum si alte amenajari. De asemenea, Auchan si Iulius Mall dispun de 1.250 de locuri de parcare.

Auchan Romania opereaza in prezent cinci magazine la nivel national, din care patru hipermarketuri in Bucuresti, Pitesti, Cluj, Targu-Mures si un supermarket in Timisoara. Dupa Suceava compania are in plan deschiderea celui de-al doilea hipermarket din Bucuresti, in cartierul Militari, tot in cursul acestui an. In planul de expansiune prevazut pentru anul 2009, printre proiectele Auchan se numara Constanta si Timisoara.

Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu 437 de hipermarketuri deschise in 12 tari (Franta, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Romania, Rusia, Ucraina, China, Taiwan). Pe langa hipermarketuri, grupul Auchan detine si alte tipuri de magazine: 718 de supermarketuri, 272 de centre comerciale Immochan, banca Accord. La nivel mondial, Auchan are 186.000 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri