Producatorul de mobila Staer va deschide, sambata, in incinta complexului commercial Armonia din Arad, cel mai mare showroom din reteaua proprie.
Showroom-ul va avea o suprafata de peste 4.500 mp, este amenajat pe doua nivele, si va oferi clientilor un concept inedit de expunere precum si solutii complete de amenajare a locuintei: mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat, pardoseli (gresie, parchet, mochete, covoare), obiecte sanitare, finisaje diverse pentru pereti (tapet, vopsea, faianta) si altele.

Companie cu capital integral romanesc, Staer a fost infiintata in anul 1992. Incepand activitatea ca un SRL, avand 10 angajati, Staer devine in timp societate pe actiuni, avand in prezent o unitate proprie de productie in Galati, o retea de 25 magazine proprii deschise in toata tara, un parc auto de 106 camioane si peste 800 de salariati.

Staer are capacitati proprii de productie, dotate cu linii tehnologice performante. Pentru mentinerea si imbunatatirea continua a calitatii produselor si servciilor oferite, Staer a implementat, din aprilie 2007, sistemul ISO 9001 de control al calitatii.

Staer ofera o gama larga de mobilier casnic, iar ca noutate produce si comercializeaza programe de mobilier modular destinat bucatariilor si livingurilor (canapele si sisteme de expunere de tip wall units).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri