Praktiker Romania va deschide pe 27 noiembrie, in orasul Piatra Neamt, cel de-al 25-lea magazin din retea, ajungand astfel la un total de 5 unitati inaugurate de la inceputul acestui an.
Suma alocata de companie pentru proiectul de la Piatra Neamt se ridica la 11,4 milioane Euro, valoare ce aduce nivelul total al investitiilor Praktiker in Romania peste pragul de 240 milioane Euro.

„Deschiderea magazinului de la Piatra Neamt este inca un pas prin care ne continuam extinderea retelei in orasele cu peste 120.000 de locuitori, consolidandu-ne in acelasi timp prezenta in zona Moldovei”, a declarat Guenter Vosskaemper, director general Praktiker Romania.

„Expansiunea Praktiker in aceasta parte a tarii a inceput in 2004, odata cu deschiderea magazinului nostru de la Bacau. Acum, suntem deja prezenti cu 5 unitati in regiunea Moldovei", a mai adaugat acesta.

Situat in zona de vest a orasului, noul magazin din Piatra Neamt are o suprafata totala de vanzare de aproximativ 4.300 mp si dispune de o parcare cu 250 de locuri.

La fel ca in celelalte unitati ale retelei, oferta pe care Praktiker o va pune la dispozitia clientilor cuprinde peste 40.000 de produse pentru casa si gradina: materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, accesorii sanitare, articole de mobilier, unelte, produse electronice si electrocasnice, articole pentru amenajarea si intretinerea gradinii.

Pentru echipa magazinului de la Piatra Neamt, Praktiker a angajat aproximativ 100 de persoane. Anul acesta, Praktiker Romania a dat startul extinderii in luna iunie. Primele magazine din planul pentru 2008 au fost deschise la Deva si la Pitesti, ele fiind urmate de inaugurarea celui de-al doilea magazin Praktiker din Iasi si de intrarea pe piata din Buzau.

Odata cu deschiderea de la Piatra Neamt, compania isi extinde prezenta in 21 de orase din intreaga tara: Bucuresti (3 unitati), Cluj-Napoca, Ploiesti, Brasov, Bacau, Timisoara (2 magazine), Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Tirgu-Mures, Satu Mare, Braila, Baia Mare, Galati, Iasi (2 magazine), Targoviste, Deva, Pitesti, Buzau si Piatra Neamt.

Reteaua Praktiker, cea mai extinsa retea specializata do-it-yourself din Romania, are in prezent o suprafata totala de vanzare de peste 160.000 mp. Intr-un interval de 1-2 ani, compania va ajunge la peste 30 de unitati in Romania.

In prezent, Praktiker are in Romania aproximativ 3.000 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri