Retailerul de produse electronice, electrocasnice si IT&C, Flamingo International a investit 900.000 euro pentru deschiderea a doua magazine noi Flanco World si Flamingo Computers in galeria comerciala Careffour Sibiu, a anuntat compania.

Magazinul Flanco World va dispune de o suprafata comerciala de 1.300 mp, in timp ce Flamingo Computers va avea o suprafata de 600 mp. Ambele magazine vor fi inaugurate joi, 20 noiembrie.

Potrivit reprezentantilor companiei, noua unitate Flamingo Computers este o locatie de tip concept store si este amenajata diferit fata de restul magazinelor ale retelei, fiind dotata cu puncte speciale de prezentare si demonstrare a produselor. Pe de alta parte, noul magazin Flanco World respecta orientarea catre suprafete mari de vanzare si o gama deosebit de variata de produse.

"Deschiderea celor doua magazine in preajma sarbatorilor de iarna a fost un moment special ales de compania noastra tocmai pentru a raspunde unui numar cat mai mare de solicitari venite din partea clientilor in aceasta perioada", a declarat directorul executiv al Flamingo International, Jiri Rizek (foto).

Conform reprezentantilor Flamingo, compania isi va consolida astfel pozitia pe piata din Transilvania, la ora actuala in Sibiu existand doua unitati Flanco World, iar prin deschiderea celor doua magazine anuntate, retailerul va opera in total patru unitati comerciale in aceasta localitate.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.

In primele noua luni din an, Flamingo Group a inregistrat o cifra de afaceri de 143 milioane de euro, in crestere cu 56% fata de perioada similara din 2007. Reprezenatntii companiei au declarat ca nu pot estima daca vor avea profit net la finele anului, dar spera la un EBITDA pozitiv.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
O altfel de abordare: avem nevoie si de falimente