Planul de dezvoltare Takko Romania mai prevede si pentru acest an alte patru deschideri de magazine, doua dintre acestea urmand a fi inauguarate joi, 20 noiembrie, la Arad (al doilea magazin) si la Constanta. Totodata, pana la sfarsitul anului 2008, Takko va mai deschide alte doua noi magazine, in Oradea si la Buzau.

Retailer-ul german de imbracaminte Takko a lansat, de la momentul intrarii pe piata romaneasca, in septembrie 2007, 17 magazine, amplasate in mall-uri sau galerii comerciale, potrivit NewsIn.

Pana in prezent, compania mai detine magazine in Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Bacau, Galati, Timisoara, Deva, Suceava, Braila, Bucuresti, Pitesti, Iasi si Focsani. Sase din cele 17 magazine Takko functioneaza in spatiul retailer-ul german Galeria Real din tara, iar atat cel de-al doilea magazin Takko din Arad, cat si cel din Constanta vor fi gazduite de Galeria Real.

Citeste si:

Compania Takko, cu sediul in Telgte, a fost infiintata in 1982 si este in prezent al doilea retailer de pe piata de profil din Germania. Compania opereaza in peste 1.200 de magazine in Europa.

In afara Germaniei, Takko detine 350 magazine in Austria, Republica Ceha, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia, Elvetia si Romania. De-asemenea, brand-ul Takko este prezent prin magazine in sistem de franciza in Slovenia, Lituania, Estonia si Letonia si Portugalia.