Astfel, motorina Efix Diesel (Euro 4) valoreaza 3,79 lei/litru, iar motorina Super Euro 5 costa acum 4,08 lei/litru.

Pretul benzinei ramane neschimbat. Litrul de benzina Premium E 4 costa 3,24 lei, cel de benzina Efix 95 se vinde cu 3,29 lei, iar sortimentul de benzina Euro Super 98 fara Plumb cu 3,92 lei/litru.

Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.

Citeste si:

Ultima modificare operata de companie a avut loc la 13 noiembrie (saptamana trecuta), cand pretul a scazut cu 0,29 lei/litru pentru benzine si cu 0,06 lei/litru pentru motorine. In Romania, compania opereaza peste 400 de benzinarii.

Grupul Rompetrol NV. este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, Olanda, desfasurandu-si activitatea in 13 tari si cu majoritatea activelor si operatiunilor in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei. Grupul Rompetrol este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc.

Compania de stat din Kazakhstan, KazMunaiGaz, a achizitionat in august 2007 o participatie de 75% din actiunile The Rompetrol Group.