Staer International a deschis sambata cel mai mare magazin al companiei, in orasul Arad, in complexul comercial Armonia Center, in urma unei investitii de 1 mil. euro

Noul showroom dispune de o suprafata de peste 4.500 mp si ofera produse de mobilier, decoratiuni, la corpuri de iluminat, aparate electrocasnice, solutii de finisare a peretilor si pardoselilor si obiecte sanitare.

Showroomul din Arad este structurat pe 2 nivele si are o echipa de 50 de angajati.

Reducerea ponderii vanzarilor in rate in ultimele saptamani, precum si cresterea prudentei manifestate de clientii sunt primele manifestari ale crizei in cazul producatorului de mobila Staer International din Galati.

Seful Staer: Vanzarile au scazut in septembrie cu 5% din cauza crizei „In luna septembrie, din cauza crizei, vanzarile Staer s-au diminuat cu 5% fata de perioada similara a anului trecut”, a declarat recent Stefan Nicolae, Presedintele Consiliului de Administratie Staer.

In perioada ianuarie-septembrie 2008, compania a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 11%, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Companie cu capital integral romanesc, Staer a fost infiintata in anul 1992. Incepand activitatea ca un SRL, avand 10 angajati, Staer devine in timp societate pe actiuni, avand in prezent o unitate proprie de productie in Galati, o retea de 25 magazine proprii deschise in toata tara, un parc auto de 106 camioane si peste 800 de salariati.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si