Mixer Romania, companie producatoare de echipamente utilizate in constructii, va termina anul in curs cu o crestere de patru ori a cifrei de afaceri, vanzarile companiei atingand aproximativ doua milioane de euro, fata de 500.000 euro in 2007, arata un comunicat al companiei.
"Anul 2008 a fost unul de dezvoltare intensa pentru noi, iar pentru anul viitor vrem sa pastram acelasi ritm de crestere, ramanand lideri de piata", a declarat directorul general al Mixer Romania, Theodor Domuta, citat de NewsIn.

In 2009, Mixer Romania intentioneaza sa extinda numarul punctelor de lucru, gama de echipamente distribuite in special pentru finisaje si sa abordeze un nou segment de business: inchirierea utilajelor pentru tencuit si finisat.

Mixer Romania reprezentanta a Mixer SRL Italia isi are sediul central la Oradea si alte reprezentante in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi. In perioada urmatoare, compania intentioneaza sa mai deschida alte doua puncte de lucru in tara: la Constanta si Craiova.

Compania italiana Mixer prezenta in Romania din 2006, fabrica si comercializeaza masini si profile pentru tencuieli, dristi electrice, consumabile, scule si accesorii pentru zidari, generatoare electrice, masini de zugravit.

Mixer are o experienta de 25 de ani pe piata din Italia, producand in prezent toate echipamentele destinate tencuielii si finisajelor. Compania cu sediul in Torri di Quartesolo (provincia Vicenza) este prezenta atat in Europa: Franta, Spania, Olanda, Belgia, Elvetia, Portugalia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Grecia, Macedonia, Bulgaria, Slovacia, Romania, Marea Britanie, precum si in America de Sud.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri