Cel de-al patrulea magazin de proximitate Plus deschis in Capitala o suprafata aproximativa de 1.400 mp, dintre care 1.100 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 83 locuri de parcare.

In ceea ce priveste cel de-al doilea magazin din Baia Marea si cel de-al 68-lea din reteaua Plus, acesta dispune de o suprafata aproximativa de 1.200 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente, cu 79 locuri de parcare.

Potrivit reprezentantilor companiei, prezenta retelei Plus la Baia Mare se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Citeste si:

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).