Firmele prahovene au anuntat disponibilizarea a peste 1.700 de salariati

Firmele prahovene au anuntat la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, pentru acest sfarsit de an, disponibilizarea a peste 1.700 de salariati, cele mai afectate domenii fiind constructiile industriale, fabricarea de componente auto si confectiile.

Purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova, Dragos Parvan, a declarat ca mai multe firme au anuntat, in ultima perioada, ca vor face concedieri colective. "Prima din top este Linea Ploiesti, care concediaza 180 de confectionere, urmata de Soceram Bucov, cu 150 de salariati, Yazaki Ploiesti, unde 120 de oameni vor fi trecuti in somaj, Cahiro Boldesti, cu 95 de concedieri si Anteco Ploiesti, cu 75", a declarat Dragos Parvan, citat de NewsIn.

De asemenea, alte patru firme din Blejoi si Ploiesti, din domeniul constructiilor, vor disponibiliza aproximativ 150 de salariati, in timp ce Transelectrica Ploiesti trimite in somaj 24 din cei 167 de S angajati, iar la Concif Sinaia 25 de oameni vor fi disponibilizati.

"In total, 1.709 persoane avem disponibilizate in lunile noiembrie si decembrie 2008 si anuntate pentru luna ianuarie 2009", a precizat purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri